Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Néztem róla tegnap jó pár multi gameplayt és hát a háttérzajok nem rosszak, de a fegyvereké az erősen s..r. Túl sok egyedisége nincsen a játéknak a drone nem rossz mondjuk amivel megjelölheted az ellent illetve az a kis lánctalpas robot, de biztos van még pár jópofa cucc. Azt meg még mindig "emésztem" hogy a cod motorját használja, egyáltalán nem erre számítottam, meglepett. A hangulattal nincs gond de ez így most nem ér meg nekem ennyit, szerintem harmar felejthető játék lesz, multi ide vagy oda, ez kb olyan mint moh black ops előtt, kitölti az időt amit nem bírnak kivárni egyesek. A pályák is tetsznek így videókból, az egyetlen értelemes játékmód meg a kijelölt helyek elfoglalása illetve megvédése. Azt mondom nem rossz összeségébe, akinek van fölös pénze rá sima ügy, de nekem szükségtelen, kibírom nem kell nekem annyira nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tidal
- Elektromos autók - motorok
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest