Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na itt a vége, fuss el véle. Maradt még néhány gyűjtögetni való, de minden terület, bolha, boss kivégezve. Cirka 55 óra volt, tehát 60-ba bele fogok férni szerintem.
Nekem ez a játék könnyebb volt mint a HK, egyetlen boss se izzasztott meg gyakorlatilag, 10 percen belül mindenki megvolt. A végén meg is szivattam magam, Lost Lacet már skillek és crest nélkül öltem meg, hogy nehezítsem a dolgom.
Googlet 2-szer kérdeztem meg, azt is a bolhák miatt.Ami tetszett:
+ A narratíva (nekem tetszett hogy Hornet külön szinkront kapott, és sokkal emberközelibb). Sok embernek pont ez negatívum, mert az eredeti HK-ban ez így valahogy titokzatosabb volt. Nekem ez itt most jobban átjött, nagyon szerethető karakter volt nekem.
+ A világépítés - a végére teljes megelégedettséggel voltam, jártunk havas tájakon, láváknál, börtönöknél, erdőkben, citadellában, gyakorlatilag mindenhol. Változatos és fantasztikus volt mindent felfedezni apránként. Ebben sokkal erősebb, mint a HK. Több a tartalom, az NPC, meg úgy minden kompaktabb. Vannak olyan mélységek narratíva szempontjából, amit legutóbb az Elden Ringben láttam.
+ A "kívánságfalok" - küldetésrendszerek, korrekt bossokkal, mellékküldetésekkel, jutalmakkal, még jobb sandbox hangulatot árasztott.
+ A skillfelépítés - jobban átgondoltabb lett, mint legutóbb. Több játékstílus, nagyobb újrajátszhatósági faktor.
+ A zene - összességében jobb, mint az eredeti HK, ezt meg merem kockáztatni. Itt néhány kivételével az egész OST ment a favoritok közé Spotifyn, ami videojáték mértékkel is egyedülálló nálam.Ami nem tetszett:
- Mobok stílusa - ezt máshol is olvastam, és sajnos igaz - rengeteg a repülős mob, amiért utána kell csapkodni, rossz játékmechanikai döntés. Sajnos nem nehezít, hanem hihetetlenül idegesítő tud lenni. Abszolút negatívum.
- Bonyolult, nehéz platforming hiánya. A HK White Palace után vártam valami hasonlót, sajnos nem kaptam meg. Talán majd egy DLC-ben.
- Nekem picit könnyű volt ez a játék HK után (főleg a bossokat illetően), vannak kicsit imba toolok, bár ez nagyon szubjektív.Nekem összességében ez picit jobban tetszett mint az eredeti HK. Tartalmasabb, Hornet abszolút szerethetőbb karakter volt nálam, és igazi lelke van a játéknak, amiről az art dizájnnak és a zeneszerzőnek egy hatalmas piros pont jár.
Sajnálom hogy vége lett, néhány összegyűjteni való van még, és utána majd jöhet a steel mode...azt viszont meg merem kockáztatni, hogy a steel mode nehezebb lesz, mint az eredeti HK-ban.
Egy élmény volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest