-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
Sziasztok!
Múlt hónapban váltottam bankmonitoros Erste csomagra, minden megy ahogy kell, de sikerült elkövetnem egy teljesen elkerülhető user error-t, munkahelyemen csak felvittem az új számlát a Workday-be, de nem erősítettem meg, így ebben a hónapban nem kapok fizetést, csak szeptemberben a következővel együtt. Mennyire szigorú az Erste abban, hogy jövedelemnek kell érkeznie?
Kerestem, hogy mennyi időm van teljesíteni a feltételt, de elcsúszok felette, mert nem találom.
Köszi!
-
-
norbi2010
őstag
Köszi a válaszokat!
Próbáltam beizzítani a chatbot-ot, de nem működik, ránézek majd később is.+dattila:
Köszi szépen, ez megnyugtató.[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Sziasztok!
Egy hete váltottam Erste Privilégium 2.0 Partner csomagra bankmonitoron keresztül, minden rendben ment, de a mai nap láttam, hogy van felhalmozott tranzakciós díjam 342 forint értékben, ezt vajon mire számolhatták fel? Kártyás vásárlások és egy utalás eddig a tevékenység a számlán.
-
norbi2010
őstag
Sziasztok!
Az előbb vásároltam kártyával H&M-en, de fizetés után mikor jóváhagytam a tranzakciót összeszarta magát a rendszer és kijelentkeztett. Miután beléptem újra, mintha mise történt volna, az összeget viszont levonta a számlámról. Felhívtam az H&M ügyfélszolgálatot, ahol a hölgy azt mondta, hogy ő egy sikertelen megrendelést lát csak, zárolták az összeget, majd a bank intézi. OTP Internetbank-on egy sima netes vásárlásnak néz ki, Könyvelés dátuma: Könyvelés alatt, én nem látok semmi zárolásra utaló jelet, de lehet régi Smartbank-ben más lenne, abba viszont nem tudok belépni.
A kérdésem az lenne, hogy OTP esetében (vagy csak átlagosan) mennyi idő múlva érkezik vissza a pénz a számlámra? Hívjam az OTP-t is hátha jobban haladna a dolog?
Köszi.
edit: én is hamarabb írok, mint olvasok, "A Topik fő témái az összes hazai - kivéve "OTP" - Bank:" ha valaki mégis tudna segíteni megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile 2
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Ukrajnai háború
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB