Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
szia,
Köszi a választ...én úgy tudom,míg a bank nem tudja, addig bankkártya+ PINkód (ami sajnos nincs meg) ....de amint megtudja, zárolják az egészet a hagyatéki tárgyalás lezárátig.
Sajnos a lóvé (temetés, ügyek intézése) mostanában kéne...az örökösök (többen vannak) beleegyeztek....tudom ennyi a banknak nem elég.
Azt mondod, közjegyzői határozat + halotti bizonyítvánnyal hozzá lehet nyúlni a számlához? (csak a tartozásait --amik kamatoznak sajnos, nagyon durván) akarnánk rendezni.
Közjegyzővel azt iratnánk, hogy a hagyatéki lezárta előtt azt a bizonyos összeget átutalnánk..rendezvén a tartozását.
(tehát NEM az örökösödésről szóló nyilatkozatot/írást tolnánk a bank orra alá.....de biztosra kell menni, mert ha zárolják a számlát, onnantól kezdve bukó bármi [kitudja, lehet megtalálnánk a pin kódját])
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest