- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Erre én is azt mondom: huha. Inkább programozni szoktam, mint másba belekötni. Mint mondtam nekem is jön ReGet -el, de GetRight -al nem. De gratulálok, ügyes fiú vagy, hogy be tudod állítani, biztosan sokra fogod még vinni, mint letöltő. Érdekes dolog ez: előbb - utóbb, bármilyen szolid is az ember, mindig belebotlik ilyenekbe, mint te...
-
Superman
nagyúr
Ezek szerint én vagyok a béna. Na ebbe most nem megyek bele, de próbálj már meg az ultrawebről, például R74 oldaláról bármilyen filmet letölteni GetRight - al. Tapasztalat, hogy nem jön és nem azért, mert a letöltésmenedzser, vagy a kezelője béna.
Ja és szoktam helpet is olvasni, de többnyire programfejlesztő eszközök helpjét. Már hiányzott egy ilyen hozzászólás, vagy lehet, hogy csak ideges vagyok egy kicsit...:(( -
Superman
nagyúr
T3 - as működik a koliban? :))) Az a baj ezekkel az ultrawebes és egyéb helyekkel, hogy gyorsan törölnek. Bár én kábeles vagyok, de egy 700 mega körüli film hosszú ideig jön, akkor is. Ráadásul a linkre kattintás nem hív meg letöltésmenedzsert (kivéve taláb a ReGet - et), így aki az Explorer belső letöltőjét használj, az jókat szívhat... Milyen kellemes, amikor egy 700 megás film egyben való letöltése közben megszakad a kapcsolat és elvész 200 mega. sajnos tapasztalatból beszélek..:(
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest