Hirdetés

2019. szeptember 21., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) flash-


flash-
(veterán)

üdv

tippet szeretnék kérni tőletek hogy hol érdemes - hol lehet jó áron venni jeggyűrűt?(Budapesten)

(#2) Fred23 válasza flash- (#1) üzenetére


Fred23
(veterán)

Lehet, túl vagy már rajta, de én pont tegnap kezdtem el ezen a témán filózni, és ERRE jutottam.

[ Szerkesztve ]

(#3) sakal83 válasza Fred23 (#2) üzenetére


sakal83
(addikt)

Otvossel csinaltatni erdemes.

Ha nem teljesen egyszerut szeretnel akkor jelentos az ardifi. En kb 60-70%al vettem jobb aron mintha bolti lett volna

[ Szerkesztve ]

(#4) Fred23 válasza sakal83 (#3) üzenetére


Fred23
(veterán)

Hmm, ez is jó ötletnek tűnik, viszont mi a gyűrűkbe szeretnénk egy-egy rubint is, nem tudom, az ötvös azt be tudná -e szerezni olcsóbban? A GLAMIRA árai elég jónak tűnnek, ha az ember drágaköves gyűrűben gondolkodik.

[ Szerkesztve ]

(#5) sakal83 válasza Fred23 (#4) üzenetére


sakal83
(addikt)

be tud olcsóbban szereni, Főként a drágaköves éri meg ötvösnél

[ Szerkesztve ]

(#6) Fred23 válasza sakal83 (#5) üzenetére


Fred23
(veterán)

Igen, azóta kiderült, mondjuk mivel viszonylag egyszerű volt a gyűrű, csak olyan 15%-ot nyertem az ötvössel.

(#7) Fred23 válasza Fred23 (#6) üzenetére


Fred23
(veterán)

Tévedtem, mert ugyan csak 15%-kal volt olcsóbb, mint a legolcsóbb webshopból lett volna, viszont más -nagyobb- méretű drágaköveket kaptam.

Most a jegygyűrűk megrendelése után vagyok éppen, és azt nézem, hogy azokon úgy 45%-ot spóroltam az ötvössel. Durva, mekkora lehúzás működik ezen a területen, mert ez a csökkentett ár is bőven jókora profitot hoz az ötvösünknek, ha az arany világpiaci árát nézem! (Nem sajnálom tőle, szimpatikus ember nagyon.)

(#8) hmatyas válasza Fred23 (#7) üzenetére


hmatyas
(csendes tag)

Végülis melyik ötvös volt a legjobb árban?

(#9) retesz147 válasza hmatyas (#8) üzenetére


retesz147
(őstag)

Ez engem is érdekelne :D

Xiaomi Mi Mix 2S black 6/128 xiaomi.eu dev. _______Stayin' Alive_______

(#10) sakal83 válasza Fred23 (#7) üzenetére


sakal83
(addikt)

Jaja. A brill még nagyobb :)

(#11) Soká


Soká
(senior tag)

Általában ott érdemes aranygyűrűt venni, ahol grammáron vásárolható. Ott legalább összehasonlítható és tiszta az üzlet. Ahol mellébeszélnek, hogy így a fazon meg úgy a nemtudommicsoda, ott nem érdemes próbálkozni. Ha el akarod adni és beviszed akárhová a gyűrűt, rá fogják dobni a mérlegre és úgyis az alapján mondanak egy árat.

Nem leszek népszerű, de aki józan szeretetkapcsolatra és tartós házasságra vágyik, és leszarja, hogy a házasságbiznisz éppen mit akar letolni a torkán az olyan jegygyűrűt vegyen, amilyet a nagy- és dédszülei is hordtak. Egy klasszikus, félhátúnak mondott íves, polírozott egyszerű gyűrűnél nincs időtállóbb, szebb, javíthatóbb darab.
A sok turbózott, ilyen színű, olyan felületkezelt marhaság arra jó, hogy a mézesheteket kibírja. Aztán ha van olyan balek aki hordja is az ilyen gyűrűt, hamarabb fog tönkremenni mint a házassága... (ami ugye 50% körül van a statisztikák szerint)
Én a kövekről is lebeszélnék mindenkit. Szép-szép de ahogyan ezek a szar kis kövek foglalva vannak, időzített bomba mert néhány éven belül kiesik és használhatatlanná válik a gyűrű, lehet a pótlással foglalkozni.

Ma már annyi mindenben mernek-tudnak a fiatalok mások lenni, de úgy látszik ilyenkor mindenki lenyeli, hogy kötelező százezreket elverni, különben nem is komoly az a házasság. Sajnálom.

Ha adhatok jó tanácsot: akinek van pénze ilyesmire, az egy egyszerű de vastagabb karikagyűrűt válasszon. Mindenki látta a Gyűrűk urát. Tekintsetek el a belső fantázia-felirattól és nézzétek meg a gyűrű formáját: egy nagyon szép, "egészséges" gyűrűforma. "Örök" darab.
Aki pedig mer tojni a trendekre, szinte fillérekért lehet rozsdamentes karikagyűrűket kapni, ami messze tovább bírja mint az arany, ezüst.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.