- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
glett
tag
??? Még 1 hozzászólás, amit nem hiszem, hogy rajtad kívül bárki pontosan ért. Érdemes visszaolvasni, ohgy miket írsz, még mielőtt elküldöd. De lehet, ohgy vicces, csak nincs humorérzékem... :DD
Mindeyg. Ha jól értem azért: over van klokkolva a hardvered, ugye? Hát ez az a dolog, ami nem biztos, ohgy szerencsés. Legalább a telepítés idejére vedd vissza gyári órajelre (max 5-6 perc különbség (vagy külömbség)) De ez szerintem a win. telepítésre is igaz...
_Volkovy_ :
az a baj, hogy sosem láttam az UHU telepítőjét, de általában megkérdezi, ohgy hova telepítsen (legalábbis elvárható lenne :) ) És akkor azt kell választanod, hogy /dev/sda1 (1. SCSI winyó, egy partíció az egész) Sajnos bővebben nem tudok segíteni. Mindenesettre a www.uhulinux.hu-n körülnézhetsz, hátha vol már valakinek hasonló gondja...
Ciao
glett
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest