Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
glett
tag
??? Még 1 hozzászólás, amit nem hiszem, hogy rajtad kívül bárki pontosan ért. Érdemes visszaolvasni, ohgy miket írsz, még mielőtt elküldöd. De lehet, ohgy vicces, csak nincs humorérzékem... :DD
Mindeyg. Ha jól értem azért: over van klokkolva a hardvered, ugye? Hát ez az a dolog, ami nem biztos, ohgy szerencsés. Legalább a telepítés idejére vedd vissza gyári órajelre (max 5-6 perc különbség (vagy külömbség)) De ez szerintem a win. telepítésre is igaz...
_Volkovy_ :
az a baj, hogy sosem láttam az UHU telepítőjét, de általában megkérdezi, ohgy hova telepítsen (legalábbis elvárható lenne :) ) És akkor azt kell választanod, hogy /dev/sda1 (1. SCSI winyó, egy partíció az egész) Sajnos bővebben nem tudok segíteni. Mindenesettre a www.uhulinux.hu-n körülnézhetsz, hátha vol már valakinek hasonló gondja...
Ciao
glett
Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest