- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
hi!
én jelenleg az operával küszködök.
uhu-linux-al probálkozok, immáron rengetegszerre. :(
leszedtem egy rpm.et, egy tar.gz-t és egy deb csomagot. ez a 3 fájl elvileg mind az operát
tartalmazza. csak azért huztam le, mert dunsztom sincs, hogy az uhunak melyik a jo.
nos, eddig valamennyire sikerült elinditani a telepitést, de mind a 3x hibát irt ki a gép :)))
van valakinek ötlete?
jah, az uhu telepitésénél minden csomagot felrakattam, ugyhogy függöségi baja már csak nem
lesz az installálásnak.
/ami még érdekel: ha kattintgatok a csomagokon, és azok mindig csinálnak valamit, de
valoszinüleg rosszul. ilyenkor nem szemetel a winyora az éppen aktuális /telepitési/folyamat?/
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest