- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
karib
addikt
Hm, ki lehetne írni egy amolyan ''Szerinted hogyan működik a PH!'' pályázatot. A legkreatívabb(ak)at (itt már jónéhány elgondolás elhangzott) akár díjazhatjuk is :)
Bele lehet szőni, vagy más pályázati kategóriaként meg lehetne nevezni a ''Honnan jött a PH!'' címet...
Persze csak akkor, ha Parciék nem lőnek le engem ezért az ötletért :) -
Den
veterán
Parci nagyon szerény volt, igazából most épül az ötven emeletes Prohardver irodaház. Tetején helikopter leszállóval és fűtött medencével. :DDD
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Nálunk már működik a távmunka (állami támogatás nélkül), egyébként a szerkesztőség nagyon finom, keopsz kreatív főmenedzser elég hangulatossá varászolta. :DD
E. -
Szerkesztőség, 2-3-4 ember dolgozik, de Szeged (Erasmus) és Pécs (atus, andorpapa) is be van vonva. A szerver a TVNetnél van hostolva. Többet nem mondhatok... :P
-
_Volkovy_
nagyúr
A topic címét egyelőre lehet módosítani Hol működik a PH?-ra..:)
Én is kíváncsi vagyok erre.Gondolom van egy szerkesztőség,ahol van egy halom cucc,némi bérelt vonal,pár gép,és 2-3 ember.. -
Papa-Georgo
senior tag
''Figyu, nem akarod tesztelni az új virtuális vetkőztetpő játékot?!''
-
nofene
aktív tag
Télleg ez érdekes kérdés! Mi lenne ha aszerkibe behajítanátok egy webcamet ami félóránként csinálna egy képet majd ezt kirakná a netre. Legalább láthatnánk mit csinálnak a házigazdák mikor be mutatják a szerkesztőséget a barátnőiknek :D
-
Papa-Georgo
senior tag
Érzem, hogy már megindult a különleges megsemmisítő csoport, hogy elkapjon, mivel vmi teljesen NAGY dologba nyúltam bele... :C
-
Papa-Georgo
senior tag
18:35 - Stirlic belép és végigméri a helyzetét
19:17 - Stirlic észlelte, hogy egy titkos légibázison van, ahol kémtevékenységet folytatnak az interneten keresztül egy bizonyos ''Prohardver!' fedőnéven.
19:23 - Strilic csapdába esett, leült egy gép elé és regisztrálta magát a rendszerbe
1 évvel később ----
20:41 - Stirlic már régóta nem tudja mivan. Egy különös érzés ejtette rabságába, ez nemis inkább vmi, hanem VMI!. Nem más mint a PH! Szelleme....
23:59 - Stirlic a rendszer részévé vált... -
KovacsUr
addikt
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Kémhálózat? Légibázis? Nagyon érdekes. Kitől is hallottad ezeket? *jegyzetfüzetébe írogat* ;]
-
Papa-Georgo
senior tag
Lehet, hogy csak én csúsztam fölöttük át, de az jutott eszembe, hogy hogyan működik a PH!
Konkrétan arra gondoltam, hogy úgy helyileg merre van, esetleg iroda, lakás épület vagy vmi kik dolgoznak bent vagy nem bent dolgoznak otthon...stb. ilyesmik
Titkos PH! érdekességek, mondjuk igazából ez egy kémhálózat :)) és titkos légibázisuk van vagy mittom én micsoda..
Nah a többit ti tudjátok!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Knights of honor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wuthering Waves
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest