- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
Kkocos
tag
Melesleg mea culpa. Elnezest minden programozotol aki oop-t hasznal (ide most azokat sorolom aki nem csak oszedobalja Delphi-ben (ersd mint magasabb programozasi nylev) egy progit, es egy ugyahoz megtervezett adatbazist koordinal vele) hanem aki sajat (esetleg sajat teem) altal kidolgozott objektumokat hasznal.
Deh azert!!! Ha objektumokat hasznalsz (ersd mint atlagos programozo), hogy mered le a sorok szamaban egy program bonyolultsagat. Feljebb latam par 1-2 ezer soros kodreszekrol irva mint bonyolult. Hat igy ma' nekem is van keszen nemegy "bonyolult" programom. Nem az szamit hany soros a program. 90 szazalekban meg az sem hogy mien gyorsan futt, ha csak az ido nem egy kritikus szempont. Neha meg a memoria igenye sem lenyeges. Szerintem egy programm akkor bonyolult hogyha egyszeruen (ersd atlathatoan, folosleges elenorzesek, iterblokkolok nelkul) old meg egy bonyolult temat. Csak ranezel es maris latod hogy mit is akar (persze csak ha te a problemat is erted, maskulomben hogy is alhatsz neki a karbantartasahoz???)
Aktív témák
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest