Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
koszi
irodai selejtezesbol szereztem olcso penzert
biztos lehet kapni uzletben is. de hogy hol azt nem tudom. en az ilyen egyszeru szineket szeretem semmi csicsa csak letisztul formak. azthiszem a modern formakat szeretem ha igy hivjak. csak sajnos a ''modern'' cuccok nem passzolnak ossze a kuplerajjal meg a lustasagommal
cipelni konnyeb igy. valoban. de csak max hazibuli erejeig cipelem le a foldszintre
egy hatranya van ennek a fulnek: nem tudok pakolni a haz tetejere
-
Mosqu!to
addikt
Ezt már nem, de legközelebb nyiss meg 2 ablakot, és ahogyan olvasod a hozzászólásokat, úgy írod a neveket, majd alá a gondolatod. Így lesz egy szép tömör hozzászólás, ami nem szedi szét a fórumot.
Azaz megoldható lenne, de egy moderátornak kéne csomót dolgozni vele.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
irodai selejtezesbol szereztem olcso penzert
biztos lehet kapni uzletben is. de hogy hol azt nem tudom. en az ilyen egyszeru szineket szeretem semmi csicsa csak letisztul formak. azthiszem a modern formakat szeretem ha igy hivjak. csak sajnos a ''modern'' cuccok nem passzolnak ossze a kuplerajjal meg a lustasagommal