- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
hát meglehet tudni kb az egyenletét, berakod excelbe, utána fv rajzolás, trendvonal felvétele, ott exponenciális, utána pedig egyenlet kiírása, ha megvan az egyenlet, utána már semmiség lederiválni, és behelyettesítve egy pont értékét, megadja annak a pontnak a meredekségét.
[Szerkesztve] -
domedee
senior tag
hát, ha emlékeim nem csalnak, akkor ez egy exponenciális függvény lenne, mert annak a képe egyenes, ha LnK=f(1/T). az exponenciális fv-nek pedig pontonként változik a meredeksége. De ha lederiválod, tényleg megkapod a meredekséget (pontonként) m|x->x0=(dy/dx)|x0 , vagy mi a szösz
-
etilin
aktív tag
Megfogod a vonalzót végighúzod az egyenes az egész papíron. (így a legkissebb a hiha)
Az egyenes aljának kordinátái (x1,y1)
A tetejének koordinátái (0, y2)
A meredekség (Y2-Y1)/X1=a
De én mindig Excelben csináltam ezeket és ha egyenest (trendvonalat illesztesz a cuccra akor kiírja a meredekséget)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest