- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOOSTER
aktív tag
Köszi a segítséget mindenkimek azt hiszem sikerült kiszámolni...
[Szerkesztve] -
BOOSTER
aktív tag
Beírkáltam az értékeket Excelbe és kiszámíttattam a meredekséget ismert x és ismert y alapján...
-
domedee
senior tag
hát meglehet tudni kb az egyenletét, berakod excelbe, utána fv rajzolás, trendvonal felvétele, ott exponenciális, utána pedig egyenlet kiírása, ha megvan az egyenlet, utána már semmiség lederiválni, és behelyettesítve egy pont értékét, megadja annak a pontnak a meredekségét.
[Szerkesztve] -
_Petya_
őstag
Ja, simán lederiválod. Ennyi.
Petya -
domedee
senior tag
hát, ha emlékeim nem csalnak, akkor ez egy exponenciális függvény lenne, mert annak a képe egyenes, ha LnK=f(1/T). az exponenciális fv-nek pedig pontonként változik a meredeksége. De ha lederiválod, tényleg megkapod a meredekséget (pontonként) m|x->x0=(dy/dx)|x0 , vagy mi a szösz
-
etilin
aktív tag
Megfogod a vonalzót végighúzod az egyenes az egész papíron. (így a legkissebb a hiha)
Az egyenes aljának kordinátái (x1,y1)
A tetejének koordinátái (0, y2)
A meredekség (Y2-Y1)/X1=a
De én mindig Excelben csináltam ezeket és ha egyenest (trendvonalat illesztesz a cuccra akor kiírja a meredekséget)
[Szerkesztve] -
BOOSTER
aktív tag
A kérdés adott aki ért hozzá kérem segítsen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOINC: compute for science
- Viccrovat
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged