Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
Én nem merek néhánynak már mesélni. Egyesek a rockzenétől megsüketültek, mások meg akkorák, hogy ha elkezdenének terjeszkedni, nem tudnék bejutni a fürdőszobába. A nekem is kevés emberi kapcsolatom ezáltal valszeg ugyanennyivel csökkenne.
Volkovy: Indítványozod a topic-cím változtatást, vagy rendezzük mi? -
_Volkovy_
nagyúr
Be szoktam ide nézni,de ritkán,mivel a kaktuszaimat tanítgatom.Már tudnak gyököt vonni és négyzetre emelni.
A jövő hétre fel van nekik adva a Vörös és fekete,kedden kérdezem ki tőlük.Addig van egy kis nyugtom..
A topic cím módosítás mehet
Hol fogsz tárolni by the way 400db drágaszágot?Építesz nekik egy kaktuszházat(ha már pálmaház van,miért ne lehetne ez is)? -
Matr x
aktív tag
Nem, az mind különböző. Az egyik lépcsőn, a másik az ablakban van
És hogy az a két nagyontüskés honnan van? Nem tudom.... mindnehonnan, amerre járkáltunk, és találtunk egy kaktuszos elárusító helyet, a muter rögtön lecsapott.
Kis féldecis pohárban megvásárolt növénykékből alakult ki mindegyik
Ja, néha van kaktuszkiállítás is, és ott lehet igazán különlegességeket találni!!! -
törölt tag
Kevés a materialista szükséglete.
Azonban érzelmileg nagyon sok odafigyelést igényel. Nekem is lehet mesélni, a hátamat simogatni( Régen nekik is simogatták a hátukat, de valaki megkarmolta, ezért növesztettek tüskét). Szeretik a pároztatást, a társaságot.
Ha nem foglalkoznak velük bemondják az unalmast
Durván ennyi. -
_Volkovy_
nagyúr
Attól miért ne csinálhatnál plexi házat,hogy másnak is megfordult a fejében?Legalább nem neked kéne kitalálni mindent,hanem segíthetnétek egymásnak,vagy ilyesmi..Na mind1 te tudod..
Egyébiránt vegyél macskát.Az ugyanezekkel a feature-ökkel rendelkezik,csak még dorombol is az öledben.Legalábbis azt mondják.Én is kamázom a kis dögöket,de az hogy nálunk itt a lakásban legyen egy,és ne adj' isten összeszarja a billentyűzetemet?Hát addig él -
_Volkovy_
nagyúr
-
Matr x
aktív tag
Mindent esetleg egy jó svájcibicska vág... de mint nagyon alap műkedvelő pár dolgot segíthetek.
Majd a mutert is bevonom segítségként, talán úgy nem fog meghalni szegénykéd.
Nem fontos a spájzba. Kaktusz nálunk végig van a lépcsőfeljáróban, ablakban, mindenhol, heti 1-2 öntözés (lényeg, hogy ne álljon rajta a víz, épphogy egy picike legyen... de ne száradjon ki)
Nyáron kinn az ablakban pihen mindegyik (sivatagban is jó idő van....) Lehet többször is locsolni, mert a melegben kiszárad.
Pontosítás még várható
Majd ha egyszer vmelyik kaktusz elkezd virítani, akkor lehet, hogy még képet is rakok
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Háztartási gépek
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest