- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
válasz
Vismajor01 #74715 üzenetére
Én is a 186centis "rövidebbet" néztem mert az fér be pont a kuckómba kényelmesen, és amúgy bőven elég is.
Nekem a monitor karja valszeg középre lesz rögzítve, de még nem tudom hogy fog elférni kényelmesen, lehet majd eltolom a rögzítést szélre ha úgy adja ki.
Ez a terv -
zsombor22
aktív tag
válasz
Rosszul írtam 186 cm a hátlap,akkora az munkalap is.
-
freemanone
addikt
válasz
Már csak a padló lapokból ítélve is, amik az alexhez mérve ~40 centisnek néznek ki, ergó a lap ~2m, szóval kell alátámasztás.
Egyik ismerősöm rácsavarozta a lapot az alexekre és a falnál középen berakott két polc tartó vasat. Azokra nincs rögzítve, csak rá van tolva, de így van lábtér és tartás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged