Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Navaren

aktív tag

válasz Zοltta #65406 üzenetére

Köszi.

Csak így zavaró, ebből a szögből fényképezve, ha mellette ülök, maga a szalag nem látszik, a fényét pedig kifejezetten szeretem. Na, egy hátránya azért van: relatíve poros helyen lakom, és ez pillanatok alatt meg is látszik odabent, így relatíve gyakran takarítom.

A Meshify-on körben nem nagyon (vagy alig) van "keret", én így vezettem ki a LED szalagot (azóta rájöttem, hogy elölről is lehetett volna, de már méretre vágtam/betömködtem, ahova lehet :D most már így marad).

Igen, a VGA tényleg elég szűkösen van ott (nincs egy centi a radi és a kártya pcb-je között), azt hiszem nem meglepő, hogy így picit melegebb, mint szeretném (~65-68 fok full load alatt).
    Már kétszer rajta volt az ujjam egy nagyobb ház megrendelőgombján, de aztán lebeszéltem magam, tavaly az év első felében irdatlan sokat variáltam a gép belében, szóval fegyelmet gyakoroltam és így maradt.
    De új év, új tervek, idén lehet kap egy nagyobb Phanteks (vagy hasonló) kuckót (Pedig a Mesnhify-t nagyon szeretem).

Még megáldmodom.

Új hozzászólás Aktív témák