- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Alvin_ti4200 #65264 üzenetére
Nagyon szép lett minden! Hasonlót szeretnék én is..black/white kombó.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Mennyivel jobb ,hogy nem gagyibájt kártya van abban a szép ház és alaplapban!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Zοltta
senior tag
válasz
Gratula hozzá !
Én egy full fekete H700-at néztem ki
-
palfitom
félisten
válasz
Fincsi lett ez is, gratula!
Pont a múlt héten vettem én is Armort a Giga helyett, csak a fekete-fehér stílusa miatt.
(Ja, egyébként az Armor hűtése hangosabb, mint az 1 ventis ITX-es Gigáé volt. Pfff...) -
juliensorel
őstag
válasz
Tényleg egységesebb és szebb lett az msi armorral, így jók a színek. (az előző giga egy kifejezetten ronda kártya)
De most őszintén, egymás mellé raktam a két képet...vga-n kívül tök ugyanaz ...nem igazán értem mit bonyolítod. Persze értem, hogy személyesen ez más érzés, te tudod jól, hogy mit változtattál/szereltél át, de inkább akkor tegyél még bele valami jobb proci hűtőt és jobb házventiket (annyira pórias ez a gyári NZXT) A ház pontosan ugyanúgy néz ki, csak egy fokkal nagyobb , de minek? -
TommyS_27
senior tag
válasz
Szép munka!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest