- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
.:T.H:. #1613 üzenetére
Nagyon várjuk a fejleményeket, addigis tekintsd meg ezt a szerény blogot, hátha találsz benne használható ötletet, lévén bútorasztalos vagy, talán érteni is fogod hogyan csinálja a srác. Remélem te is hasonló minőségben gondolkodsz.
Viszont, nagyon régóta keresek olyan embert vagy céget, aki tudna nekem plexibe gravirozni, mert akkor nem kézzel kéne gányolnom, ha meg nem sértelek, nem vállalsz esetleg +munkát , természetesen megfelelő ellenár elenében, ha igen kérlek beszéljünk privátban.
mod: de hülye vagyok a linket lehagytam, ime [link] a bolg alján a számokkal tudsz oldalt váltani.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest