- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #51945 üzenetére
Sanszos,de gondoltam hátha.
-
Grózi
veterán
Kis off Urak.Ismer valaki olyan progit amivel a táp hőfokát és a táp ventijét monitorozni lehet?
-
Grózi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #51926 üzenetére
Jó fajta!
ZeroDK
Az Ken Block új gépe,egy átépített Mustang. [link] -
Grózi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #51924 üzenetére
Mi lesz helyette?
Úgy már teljes lesz! -
Grózi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #51916 üzenetére
Jó lesz az,csak a Giga-t még vizezd le!!!
-
Grózi
veterán
válasz
Dark KillerX #51913 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz,az alaplapi tálca mögött vezesd el a cpu csatit(ha kell hosszabbító szólj-neked adok szívesen) és a többi kábelt is el kéne dugni az alaplapi tálca/hdd rack mögött.
-
Grózi
veterán
Apropó...Nem olyan rég belefutottam valami(nem emléxem a Márkára) 280-360 és lehet hogy 420 méretű kompakt víz hirdetésébe itt ph-n,de nem találom.A piros-fekete színvilágra emlékszem.Esetleg valaki nem tudja mi lehet a márka?
-
Grózi
veterán
válasz
Gh00st #51759 üzenetére
Szerintem 15-ért se,én legalább is nem adnék érte többet.Biztos szép lesz,de ha elfogadsz egy jó tanácsot:
Akárhányszor hozzá érsz vagy takarítod a gépet-egy pzs-re tegyél szaliciles alkoholt(200Huf gyógyszertárban 1 dl) és men j végig a szálakon,mert ha egyszer "ráköt" akkor az Isten se szedi le. -
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #51724 üzenetére
Inkább ne,mindenki panaszkodik a hangjukra.Én most Antec Hcg 750m-t vettem,azt nyugodtan ajánlom-hulla halk.
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #51692 üzenetére
A szeme is ha meg lesz a víz a Giga hűtése után!!
-
Grózi
veterán
válasz
nevem.senki #51678 üzenetére
Mindnél többször szeded le,annál könnyebb lesz.Lapos fogóval szoktam az él mögé benyúlni és azzal nyomom össze a műanyag akasztót-ez vált be anno leginkább.
-
Grózi
veterán
válasz
nevem.senki #51675 üzenetére
Volt nekem is,jó kis ház-csak a tetejét levenni volt sz@r.de ez igaz a H440-emre is.(lehet csak én kaptam ki kétszer nagyon rideg műanyagfüleket,de az 530 tetejét anno ketten megértük lepattintani)
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #51638 üzenetére
Vágom,de nem is azért írtam....
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #51627 üzenetére
+1 a kábelrendezésnek és az Avg-t is cserélném..
-
Grózi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #51586 üzenetére
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #51582 üzenetére
Van itthon egy 290X Tri-X,egy 290 Tri-X +egy 780 Ti.Mindegyik megy el és 980 érkezik.Amúgy nincs gond vele.
-
Grózi
veterán
Nos a képek szokás szerint hagynak kívánnivalót maguk után...A Tri-X végül is nem lett festve,mert kapcsolatunk nem lesz hosszútávú...
Több kép itt:[link] -
Grózi
veterán
válasz
GeronimoTama #51529 üzenetére
-
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #51527 üzenetére
Fehér és elég komoly hardver is van benne.Nagyon jó kis ház,leszámítva a gyári ventihub-ot amit nem tudsz vezérelni.Mondjuk egy 9v-s molex adapterrel megoldottam,így halk és kellő levegőt mozgat meg.
-
Grózi
veterán
válasz
csontraket #51525 üzenetére
Nekem meg a mostani H440-m!
Képek hamarost. -
Grózi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #51507 üzenetére
Csöves style by Kókány Bt.!!
-
Grózi
veterán
válasz
csontraket #51483 üzenetére
Beszélj Atke-vel,a már meglévőket biztos tört árért harisnyázza.28k-t sose adnék érte...
-
Grózi
veterán
válasz
csontraket #51481 üzenetére
A nanoxia is jó.Már a világ minden színében rendeltem Merlintől hosszabítót...
Annyi,hogy a fehér nagyon könnyen elszíneződik,már a kezedtől is ha megfogod.
-
Grózi
veterán
Köszönöm Urak a segítséget-majd igyekszem fényképezés ügyben megfogadni!!Ha összeraktam jönnek a képek és beszámolók a ház tulajdonságairól.2 dolog már biztos-van benne anyag és hátul a hangszigetelés miatt a wiring space kicsi!(Mondjuk hála a táptakarónak előre is sok kábelt el lehet dugni)
-
Grózi
veterán
Amúgy új gépet építek magamnak,ma jött meg fehérben az Nzxt H440.Hát a képek nem adják vissza az biztos-volt 1-2 szép-drága házam,de ez valami gyönyörű fehérben.
-
Grózi
veterán
válasz
fatal1ty1984 #51406 üzenetére
Vga-t se...az összes komolyabb kártya hűtése hagy kívánnivalót maga után..
-
Grózi
veterán
válasz
fatal1ty1984 #51402 üzenetére
Azért figyeld meg lesz piaca...
-
Grózi
veterán
válasz
fatal1ty1984 #51396 üzenetére
Én azért kipróbálnám.
-
Grózi
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #51392 üzenetére
Én azért előtte kipróbálnám!
-
Grózi
veterán
válasz
fatal1ty1984 #51390 üzenetére
Azért ha hozzád vágnád nagy duzzogva elfogadnád nem?
-
Grózi
veterán
válasz
fatal1ty1984 #51359 üzenetére
-
Grózi
veterán
válasz
fatal1ty1984 #51261 üzenetére
-
Grózi
veterán
válasz
fatal1ty1984 #51259 üzenetére
Vidd el egy profi dekoroshoz,megoldja 2-3k-ért.
-
Grózi
veterán
válasz
csontraket #51196 üzenetére
Szép,rendezett konfig-minden ok.2 dolog:Minek egy DC2-s vga-hoz alulra a táp elé egy venti,szerintem fölös és a kábelek is kitakarják.A másik hogy a tápkábeleket a táp felöl én harisnyáznám-de ez már csak szőrszálhasogatás!
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51194 üzenetére
Ha összejön az Enthoo Pro projekt akkor marad a Cryorig,ha nem akkor H110.
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51192 üzenetére
Lehet hogy ez lesz vagy H110.
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51190 üzenetére
Annyit nem ér,inkább nézek mást.
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51188 üzenetére
A 2.slot-ot is kitakarja a venti?
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51186 üzenetére
Nekem HyperX Beast van-akkor sajna felejtős..
-
Grózi
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #51177 üzenetére
Jó pénzért átveszem tőled!!!
Ha megkérlek elárulnád(látom 1150-t használsz) hogy az első 2 ram slotba milyen magas memória fér alá feltett ventivel?
Előre is köszi!! -
Grózi
veterán
válasz
eventus #51088 üzenetére
Ja,azt nem is néztem-tényleg durva.Én csak valami pocokfélét találtam télen egy műhelyben lévő gépben-hát nem tudom melyikünk lepődött meg jobban...csórikám a táp és ide kábeleket szétrágta és abból csinált magának fészket.Valahol még talán megvan a kép is,ha megtalálom feltöltöm.
-
Grózi
veterán
válasz
N.Ferry #50930 üzenetére
Anyagminőség jó-van tartása,nem nyaklik.A kábelmenedzsmentre és a wiring space-re(alaplapi tálca mögötti hely a kábeleknek) nem lehet panasz,se a helykínálatra.A plexi alapba sötétített,nem vészes hogy látszik a hdd.A gyári ventik nem rosszak,van elég légszállításuk és közepes zajszintet produkálnak(relatív).
Neki fehérben van,abban szerintem mutatósabb.Az ára viszont kicsit sok,ígazából annak ajánlanám aki komolyabb vizet akar építeni benne-a helykínálat miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest