Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VegyesTamás
senior tag
Kezd kicsit úrrá lenni a káosz kábelrengeteg téren, és az azt körülvevő zónákban. (kormány, (neki a táp, váltó, pedál) 2 bill, egy egér, 2.1 hangfalnak vagy 4 kábele van, a 220 as kábelek a gépnek, és a monitornak, a monitorkábel stb.. mindez egy hosszabbítós elosztóval megspékelve. Mit lehetne, tenni, hogy ez kulturáltan nézzen ki, és ne úgy mint egy Budapest kábelezése felülről telibe?
-
VegyesTamás
senior tag
sziasztok! egy pc kormány egység váltó részének alaplapjánál a TP 108 felirat fölötti gomb "hiperérzékeny", mindig benyomódik önkívületi állapotban. Már látszik, hogy elvágtam a pcb-n az eret mindkét helyen de méh mindig nyomkodja magát, hogy lehetne ezt kiiktatni végleg?
ha jól látom a TP 108 -as az R94 hez fut be, és elég furán néz ki. Mi lenne, ha azt leforrasztanám?
itt látszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Honor Magic 6 Pro 512 Gb Black
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest