- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
jó, ez nekem kínai.
lehet, hogy nagyobb pancser vagyok, mint képzelem ?
Na mind1 akkor is megpróbálom. Nem vagyok én olyan elveszett, elvégre már az oviban is én voltam a profi legós 
izé....olyan alapvető dolgot mint nyáklap hogy a búsba csináljak ? Van egy ilyen fura nyáklapom amin van 6000 lyuk és kész. Abba be lehetne forrasztgatni,de drótokkal kellene össze-vissza kötögetni ami nem túl elegáns megoldás... -
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Áttúrtam pár topicot és ez tűnik e legmegfelelőbbnek
Szóval:
Szeretnék egy led-es kijelzőt az 5.1-es rendszeremhez. Az ötlet egy Tensai HiFi torony adta, mivel ennek az elején két (mert ugye sztereo) led-oszlop található 5 led magasságig.
Nekem egy 5.1 (szóval 6) esetleg (gondolva a későbbiekre) 7 led-oszlop kellene.....
A hézag csak ott van, hogy teljesen hülye vagyok a témához

Forrasztani szoktam(barkácsolgatok) meg van egy csomó cuccom,a számítógépemben szoktam kolbászolni meg az ébresztőórámban,de nyomtatott áramkört tervezni, építeni, na meg számolgatni (na ez végképp kilőve)ellenálásokat meg minden biz-b@szt............... nem megy

Ehez szeretnék tőletek segítséget kérni. (ha van esetleg kész tervrajz, meg ilyenek....)
Vagy egy oldalt ajánlani, ahol ez mind le van írva. Jobban szeretném magam csinálni,de ha tudtok kész terméket mondani az sem lenne rossz.......
Előre is kössz !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Cyberpunk 2077
- Xbox tulajok OFF topicja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hol lehet venni ilyet ?
Na mind1 akkor is megpróbálom. Nem vagyok én olyan elveszett, elvégre már az oviban is én voltam a profi legós 

ekkold