- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scroll Lock
tag
válasz
tordaitibi #89640 üzenetére
Köszi!
-
Scroll Lock
tag
Sziasztok!
Adott egy mezei, 9W-os trafóval rendelkező íróasztali lámpa és egy ebben 7W-os, G23-as foglalatú kompakt fénycső. Ha a trafó elromlott és kicserélem egy másik hasonszőrű trafóra, ami azonban 50 W-os, akkor az úgy működhet?
-
Scroll Lock
tag
Sziasztok!
A szobám mennyezetén lévő csillárlámpát szeretném kicserélni. A régi csillár leszerelése után vettem észre, hogy nincs bekötve földelés. Mindenhol van, kivéve a mennyezeten. A vezetékeket be tudom helyesen kötni, viszont földelés hiányában fenntartásaim vannak az érintésvédelem kapcsán. Milyen tanácsot tudnátok adni? Első ízben szigetelőszalagra gondoltam.
A lámpa vezetékei egy sorkapcson keresztül kapcsolódnak a két fázishoz, illetve a nullához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24