- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
titán
válasz
üzenetére
Ozongenerator.
A paneleket atmoshatod 99%-os izopropil alkohollal, ha nincs benne olyan elektronikai alkatresz, amiben meg tud allni a viz(pl. muanyag hazba tokozott nem teljesen impregnalt tekercs-trafo, kapcsuzemu tap, egyeb modul). Ha sok elko van rajta, akkor 5 percnel tovabb jobb nem aztatni az alkoholban.
A megsargul muanyagok is vilagosithato, tobbnyire peroxidos mostas, majd ecetes mosas, majd vizes szodabikarbonas mosas/surolas igeny szerinti ismetelgetesevel.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
üzenetére
Szervizekben nem ritka, ismerős téma. Amikor a képcsöves képernyőn ott volt a sárgás lerakódás, ami alkoholos lemosással oldható le. Vízzel / mosószerrel kevésbé vagy lassabban, de az is egy lehetőség. Ugyanaz a belsejében is, de az már úgy maradt.
Ha a képernyőt lemostam, tulajdonos csodálkozott, hogy újjászületett a TV, világosabb, szebb lett a kép.
Régebben magam is vettem egy LG plazma TV-t hirdetés alapján, noha lerakódások nem voltak benne, de azt a bagószagot ki kellett várni sajnos, míg kifűtötte magából. (Később vettem egy jobb Panasonic plazmát is, az már rendben volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold