Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Pedig az egy tipikus lineáris / disszipatív áramgenerátoros lámpa. Ha meg tudod találni az U1 / U2 integrált áramgenerátorok adatlapját, akkor kiderül, az ellenállásokkal hogyan lehet beállítani a kívánt áramot. Láttam már hasonló adatlapot, de most nem emlékszem rá, szám szerint. Neten is láttam ilyen megoldásokat, plusz véletlenül nekem is van 1 db lámpa, ami így működik.
Ezek elvileg nem érzékenyek arra, hogy hány LED-et zársz rövidre (nem kellene ettől vibrálnia), bár az igaz, hogy amit átkötsz, annak disszipációját az IC kénytelen magára venni, azaz elfűteni. Ez ellen viszont viszont védheti a belső hővédelem, de ahhoz be is kell melegednie.
Általánosságban, amikor egy soros tagot kiiktatunk és továbbra is szabálytalanul vibrál, az csak azt indikálja, hogy van még másik hibás tag is az áramkörben, amit meg kell keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest