Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

- 

LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Dr. Szilikát
őstag
válasz

sisi22

üzenetére
						Ha ez nagyon célom lenne, valami kompresszort kerítenék, gondolom, amivel jobban oda lehet csapni. Egyébként a száraz por egyáltalán nem vezet, nem jelent kockázatot, még nagyfeszültségen sem.
Régen tartotta magát a legenda, hogy képcsöves TV-nél hű meg ha, borzasztó dolgok lesznek az áthúzott portól. Ezzel szemben én 20 éves képcsöves praxisban nem láttam mást, mint jótékony szigetelő port. Megjegyzem, az igazán nagyobb feszültségű részek amúgy is szigeteltek (anódfeszültség 20-30 kV), inkább a fókuszfeszültség áramköre, túlfeszlevezető szikraköze, ami szabadon szokott lenni (pár ezer V), ott szoktam látni kiváló szigetelő porokat, ami életében soha nem húzott át.
Ha párával telítődne, abból bizonyára lehetnek gondok, de ilyet sem láttam. Talán nagyon extrém példa volt egyszer, amikor dohányzós-kormos lerakódásból lett valami gond, de tényleg kuriózum számba ment.
Törpefeszültségen ehhez képest vicc az egész.

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
 - 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
 - Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
 - 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

...

ekkold