- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Nincs terv DAC beépítésre.
Sound Blaster X4-em van Steelseries Arctis 3-al hallgatva.
Ezt a fülest csak Snoop Dog miatt vettem mert 10-en éve is szerettem de talán 4x volt a fejemen. Műbőr hullik a szivacsról és nem is oly kényelmes a viselése egy idő után.
Az elem végett nehéz a rövid kábele amit főként kültéri sportokat űzőknek szántak, igaz a vezérlő felcsatolható de gép előtt ülve nincs sok értelme.Barret001
Pontosan.
Szeretném megmenteni, egy kényelmesebb fejesbe átültetve ha nem nagy macera.rednifegnar
"amugy ahogy neztem nem egy nagy kincs ilyen 60 dolcsiert lattam"
Új korában sem volt drágább 80$ körül mentek.
Nem is a pénz hanem a "tucctucc" mert ez olyat szól amit nem nagyon lehet más fejesből kihozni.
Jön a mély de úgy hogy közben leesik az agyad (nyilván a vibra motornak is köszönhető) mint mikor beállsz a hangfalak elé vagy az otthoni mélyládát is bekapcsolód és a gyomrod is beremeg.
DnB zenék alsó frekvenciás mélyeit egy 30-40k-s fejes sem minden esetben adja vissza.
Tettem fel pár képet a szétszedett állapotról. Onedrive mappa
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest