Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Valóban jobb, már az elején próbálkoztam vele szimulátorban. Csak a típus, amiről azt hittem, hogy schottky, mégsem az volt.. Aztán csodálkoztam, hogy rosszabb az eredmény. Végül megoldottam, 150 mV alá alkudtam a 3,3V-os oldalon a Lo-szintet. Ez amúgy a valóságban nyilván a körülmények - belső felhúzók, forrásimpedanciák, stb. - függvénye lehet.
"Szerinted így fog akkor működni?"
Ha biztosra akarsz menni, szépen összerakod a kapcsolást ilyen bedugdosós próbapanelen, a BSS138-at valami nem smd-típussal helyettesítve.
A feszültségesés amúgy szvsz. nem akkora probléma, az áramok kicsik, a vonal meg mégsem kilométeres lesz, gondolom. A zajérzékenység, vezetékek kapacitása, bitsebesség elvárás viszont ettől függetlenül létező probléma lehet, ha nincs valami regenerálás az Rx-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold