Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Gondolom 24/7 üzemelnek. Régebben volt radiátoron tálban víz de az nevetségesen alacsony víztükör, kb. félliter napokig párolgott csak el...
Tavaly átalakítottam egy 5literes kannát és az már fél litert egy nap alatt kiadott, függesztett és felitatott szövet+ventilátorral szellőztetve, de összességében az is nyűg.
A merülőforraló csábító és olcsó megoldás de kérdés lehet e folyamatosan forralni vele - vagy úgy összejátszani a teljesítmény+víztömeg arányt hogy nehezen forralja fel, addig is párolog.
A legjobb az indukciós főzőlap lenne de azoknál sok kilowatt van ... nem tudom létezik e olyan ami például 2kilowattos, de folyamatosan tud például csak 500wattal menni. A ki/be rendszer nem jó, mert akkor mindig teljes teljesítménnyel ránt a hálózaton. Úgy kell elképzelni a gondot mint az on-off vs inverter klímánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold