Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Meggyi001: A végtelenbe...
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
kmisi99
üzenetére
Azért erre nem mernék biztosat mondani. Eleve nem 800 mAh a maradék, hiszen a telefonban - a saját indikációja szerint - maradt még 5%, azaz nagyjából 200 mAh töltés. De az előzőekben tárgyaltak alapján korántsem biztos, hogy a telefon által jelzett töltöttségérték pontos, és az sem, hogy az USB-teszter árammérése ilyen szinten hihető. Szóval csak egy ilyen kütyü 'mérése' és a telefonból származó kiinduló töltés alapján nem temetném még az akkut. Ha elmúlt 4-5 éves, és / vagy rengeteg kisütés-töltés cikluson átesett már az a telefon és akku, akkor hihető is lehet, de szerintem a napi használat során neked több tapasztalatod lehet az akkuról, hogy mire képes még.
-
terapeuta007
aktív tag
válasz
kmisi99
üzenetére
Egy akku elettartamat ugy szokatk megadni hogy hány darab teljes ciklus után éri el az eredeti kapacitasanak 80%-át.
Ez sima lithiumnal 500. li-po nál 600is lehet.
Én még hasznalnam addig amig elegendo nekem az akkuideje.
De innen mar "gyorsan" romlik tovabb a kapacitasa.
Még hónapokat is birhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold