Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Most két képet tudtam készíteni. Az első egy régi "olvasó lámpa" 7 W-os kompakt fénycsővel. Éppen elegendő fényt ad a billentyűzetnek, háttérnek, TV nézéshez egy viszonylag nagy alapterületű nappaliban. (A műanyag fényvető azért kellett rá, mert a gyertya formájú "izzó" teteje kilóg.)
A második képen egy 7 W-os és egy 3,1 W-os LED ontja a fényt ugyanebben a térfogatban TV nézéshez vagy számítógépezéshez. (Halogénizzós volt, falikarnak vagy mennyezetre készült, GU10-es foglalatokkal.)Munkahely: 60 - 100 W-os izzó kb 1,5 m magasról (karos íróasztali lámpával) az ég felé fordítva jobb világítást adott számítógépezéshez, mint a mennyezeti fénycsövek.
Kísérletezéssel kell megkeresni a helyét, irányát, teljesítményét a megfelelő világításnak. Általában a falak felső harmadától a mennyezetig terjedő, nem túl erős fényfolt szórt fénye a nyerő. A spot világító testek csak nagyobb távolságból alkalmazhatók. A szekrények tetejére,
az előtérben valami takaró díszítéssel (váza,...) akár egy csupasz foglalat is megteszi. (Ki látja azt ?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest