- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
schawo #50469 üzenetére
Nézd meg az eredeti felvetést:
Nem túl aprólékos dolgokra kell, arra jó lenne az is ha előtúrnám apám ezerével forrasztópisztolyát?
Egyrészt mire kell, másrészt én sem szóltam volna, ha nem írja, hogy mi van. Ami már megvan, azt 2000 forintba sem kerül kipróbálni, utána majd elválik.
Csak megszokás kérdése egyébként. Katonaságnál hírműhelyes voltam (híradós szerviz lényegében), ott Wellert használtunk, először fura volt, de hamar ráállt a kezem arra is.
Utána viszont otthon volt fura a pillanatpáka. De nem sokáig.
Ezek olyan hitviták, mint valaki a Linuxra esküszik (ahhoz van szokva), más meg a Windowsra (ahhoz van szokva). Kétségtelen, a szakértelem is szerepet játszhat, de az, hogy óriási szívás, nagyon nagy gyakorlat, számomra mégis értelmezhetetlen.
Iskolás koromban még Weller sem volt, a Minifor nevű kis pákához voltam szokva, de amikor megvettem az első pillanatpákát, nekem sokkal jobban bejött. Nem nagyon kellett szokni.
Magam sem hittem volna, de LCD T-Con panelokon az AS15 IC cseréjét is jobb (nekem) pillanatpákával végezni, ennek persze megvan a trükkje is:
0,5 mm huzalból készült pákahegy (telefonkábel belső ere), valamit egy testelővezeték / darab drót, ami a pákát és a GND-t összeköti, nehogy valami impulzus kárt tegyen.
Fotó a netről származik, de teljesen esztétikus, korrekt végeredményt kell elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tesla topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA V
- eBay
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest