Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAJ-NOS
csendes tag
válasz
Kernel
üzenetére
A 200mA nem túláram egy Power Banknak, de ha írtam, hogy "Vagy" talán írtam, akkor esetlegesen bekövetkező zárlat/túlterhelésre gondoltam.
A kérdés ezen 2 esetre szólt kezdetben is:
Mit tehetek egy sima LED világításnál, ami esetleg villog (kerékpár), hogy a védelemmel jól felszerelt PB-ről tudjam korrekten alkalmazni.
Pl 5V-ról a 3W-os LED terhelés kivezérelve kb. 3x0,3A=0,9A, tehát ez alatta marad az 1A-nek is. Ennyi kiadhat 350-390 lumen fényt, ami kb 28W-os halogénnel egyenértékű.
De ezt csak vaksötétben tenném, világított esti környezetben eleve 0,1-0,2A terhelést állítanék be, ami villogna is, utóbbinál kb. 1/5-öd időtartamban terhelne.
Amit mértem Digit kéziműszerrel 5V egyen-fesz van a szélső pontokon, de áram korlátozott LED nem kapott annyi áramot (kb. 100mikro Amper) hogy halványan világítson.
Nem ismerve a PB elektronika szokásait értőhöz hozzád fordultam, de ennyire
nem részleteztem ki eddig!
Kérek eligazítást!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold