Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
shaggy
üzenetére
Ez így merész, nálunk azt vettünk fel csak vizsgára, ami nem jött össze előzőleg.

Az a gond ezekkel a kérdésekkel, hogy igen széles területet fednek le. Ha meg is kapod a konkrét válaszokat, tuti vizsgán nem ilyenek lesznek, szóval ezekre azért rá kell készülni.
A 2. feladatra így gyorsan a válasz a dióda nyitó irányú karakterisztikája, csak nyakatekert módon van megfogalmazva, azt meg bármelyik dióda adatlapján vagy a googleben megtalálod.
Amúgy nem tudom mennyi időd van a vizsgáig vissza, de ha csak pár nap, akkor nem sok sikert látok erre. Ha kicsit több idő van, akkor kezd el olvasgatni az "the art of electronics" c. könyvet.
"Egyébként egyáltalán nem érdekel az elektronika nem is értem miért kell nekem ilyet tanulnom és nem is célom ilyennel foglalkozni csak kell a diplomámhoz ennyi a történet." - valamivel ki kell tölteni az időt, erről szól a felsőoktatás. Villmérnökin is pl. az EU működése, viselkedéskultúra, munkaszervezés, jogi ismeretek, meg egy rakás egyéb tárgy van, ami véletlen sem kapcsolódik a szakmához de meg kell lennie a többségének.
-
darvinya
titán
válasz
shaggy
üzenetére
Egyébként mezőgazdasággal foglalkozom
Miatosz XVII. században élünk?
Gondolom a szakod nem föld elemzés, hanem megművelés, termék feldolgozás, stb.
Ez mind XXI.sz.ban gépesítet, ez többnyire elektronikus.
Gondolom(tudom) traktor, kombájn, stb. GPS, légkondi is van, azt is meg kell tanulni kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold