- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
shaggy #41291 üzenetére
Ez így merész, nálunk azt vettünk fel csak vizsgára, ami nem jött össze előzőleg.
Az a gond ezekkel a kérdésekkel, hogy igen széles területet fednek le. Ha meg is kapod a konkrét válaszokat, tuti vizsgán nem ilyenek lesznek, szóval ezekre azért rá kell készülni.
A 2. feladatra így gyorsan a válasz a dióda nyitó irányú karakterisztikája, csak nyakatekert módon van megfogalmazva, azt meg bármelyik dióda adatlapján vagy a googleben megtalálod.
Amúgy nem tudom mennyi időd van a vizsgáig vissza, de ha csak pár nap, akkor nem sok sikert látok erre. Ha kicsit több idő van, akkor kezd el olvasgatni az "the art of electronics" c. könyvet.
"Egyébként egyáltalán nem érdekel az elektronika nem is értem miért kell nekem ilyet tanulnom és nem is célom ilyennel foglalkozni csak kell a diplomámhoz ennyi a történet." - valamivel ki kell tölteni az időt, erről szól a felsőoktatás. Villmérnökin is pl. az EU működése, viselkedéskultúra, munkaszervezés, jogi ismeretek, meg egy rakás egyéb tárgy van, ami véletlen sem kapcsolódik a szakmához de meg kell lennie a többségének.
-
darvinya
titán
válasz
shaggy #41291 üzenetére
Egyébként mezőgazdasággal foglalkozom
Miatosz XVII. században élünk?
Gondolom a szakod nem föld elemzés, hanem megművelés, termék feldolgozás, stb.
Ez mind XXI.sz.ban gépesítet, ez többnyire elektronikus.
Gondolom(tudom) traktor, kombájn, stb. GPS, légkondi is van, azt is meg kell tanulni kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 2042
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest