Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
Egy szivárgó WC öblítő tartály leömlő csövét tömítettem sok évvel ezelőtt - sikerrel.
Szaniter szilikonnal vastagon bekentem, vékony háztartási fóliával óvatosan körbetekertem több rétegben.
Ezután mindkét végén lekötöttem. Ezután rugalmas gumiszalaggal bandázsoltam teljes hosszúságban.
Ezt azóta is rajta tartom. Mostanra már a szilikon eléggé megkeményedett, de még mindig tömít. -
Kernel
nagyúr
Hivatalosan, vagyis életvédelmi szempontból elvileg az ilyen szigeteléseket javítgatni tilos.
Tehát nem javaslom, de nekem legalábbis a sorkimenők nagyfeszültségű szigetelésére a Gumiám szilikonpaszta vált be, vagy annak áttetsző változata, az FBS ragasztó. A felületeket tiszta benzinnel, esetleg alkohollal tökéletesen zsírtalanítani kell, utána felvinni a ragasztót, hogy jól tapadjon. Talán egy kis csiszolás, érdesítés sem árthat.
Vagy az előző hozzászólásban olvasott zsugorcsővel is kombinálható a dolog.
-
kisi
aktív tag
Szia!
Ugyan nem 100% hogy lehet, de talán működhet, ha ragasztós zsugorcsövet használsz. Van egész vékony is, kb 3mm-től. Mindenesetre, ha megcsinálod, javaslom, hogy egy lavórban áztatva, egy idő után ohmmérővel ellenőrizd a beázást, a villásdugónál, illetve a készülékházon, a lavór vízhez.
Másik megoldás lehet a speciálisan tömbszelencék, szerelődobozok kiöntéséhez használt gyanta, és egy kis doboz, de ez drágább.
-
darvinya
titán
Nekem ilyen fejem.
(#40044) PHM
Igen, újra terveztem a nyákot.
C1 nem tudom miért, lehet emiatt csökkent a hangereje?A változtatást azért csináltam, hogy magasabb húrokon is legyen torzítás.
A gond ott van, hogy a torzítás nélküli hang kb. 3x hangosabb, mint a torzítót hang teljes hangerőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold