- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(jan)
őstag
Tv- távirányítókban is ilyen cucc van, a gumilapott szappanos vizzel szoktam lemosni majd öblíteni, a nyákot pedig denaturált szesszel meg papirtörölközővel. ha kívánja puha grafittal be lehet dörzsölni a gumi pogácsákat, az soakt segít, annó a régi szegák kontrollerét sokat grafitoztuk, ha már csak nagyon erős nyomásra reagál akkor lehet kapni hozzá felújító készletet, vagy homméd cigis dobozbol kivágott alupapirból lyukasztó segítségével lehet csinálni érintkezőket de ezeket elég macerás felragasztani, valamint a tartósságuk is kérdéses, de legalább ingyen van
idő közben látom h már előttem ajánlották a készletet
-
Kernel
nagyúr
Ha a gumipogácsa a vezetőképességét elvesztette, arra egy lehetőség: [link]
Vagy lehet kapni javítófestéket is, amit sütőben kell ráégetni a gumira.
Denaturált szesszel nem árt vigyázni, mert amit manapság kapni lehet, aceton-szerű adalékot is tartalmaz, képes megtámadni a gumit.
-
mezis
félisten
Üdv.!
Amivel nyomkodod, abban alól található fekete valami vezető gumi. Denaturált szesz, papír zsebkendő csík fogpiszkálóra és óvatosan megtisztogatni. A vezető gumi pogácsát is. A nyomtatott áramkörön óvatosan a szesszel, nehogy távolabbról leoldott gyanta befedje a vezető felületeket szigetelő rétegként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés