- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Peter789 #37830 üzenetére
Nekem sem volt az alaplapon LPT port ezért próbálkoztam egy PCI bővítővel. C64 floppy drive használathoz kellett. Hát win alatt az istenért nem működött rendesen, bárhogy állítottam, de DOS alatt igen. Emiatt én azt javasolnám, ha tutira akarsz menni ásd elő azt az alaplapot, amin van.
-
atesss
addikt
válasz
Peter789 #37830 üzenetére
Pedig ez közel sem annyira új, Core 2-es, X38 chipset. Szomorú hogy már akkor is volt ahonnan lespórolták...
Én úgy tudom, hogy ami USB-s, az egyik sem működik teljes párhuzamos portként - vagyis erre használhatatlan.
Így van, PCI kártyát érdemes rakni akkor. Néz körbe itt az aprón is, én 1,5 éve asszem 2e alatt vettem egy olyat, amin 2db soros + 1db párhuzamos volt.Laptopba már sokkal drágább, ExpressCard - LPT átalakítót rendeltem egyet, sikerült szállítással együtt 4500-ért találni (vateráról, szerintem az eladó is távolkeletről szerezheti be, mert 10-15 nap sajnos még így is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged