- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Nekem az elméleti rész fáj most csak hirtelen.
Soha nem volt gondom a tanulással. Erős közepes tanuló voltam.A legtöbb képletet és fogalmat már tanultam korábban és tényleg csak egy kis frissítés kellett (nem szakközép, alap fizika - karosszérialakatos és gépíró szövegszerkesztő szakmám van).
Viszont ahogy írjátok ti is... valami elektrotechnikai szakmát tanultatok. Nem azt mondom hogy öregek vagytok... de még abban a korban tanultátok ezeket a dolgokat amikor ténylegesen, fizikailag fel lehetett építeni egy rádiót, generátort, transzformátort vagy motort (tekercselés, forrasztgatások és miegymás) - Manapság is meglehet tenni, de csak hobby szinten van értelme.
Viszont most egy olyan technikai dologról van szó ahol ez a fajta javítás, építés nem jöhet szóba.Elektromos motorokhoz a számítógépnek annyi köze van hogy a ventilátorok ilyen elven épülnek fel (ezt eddig is tudtam). Ez ha meghal akkor nem újítjuk fel... kicseréljük. Javíthatnánk is (ha tudnánk hogy lehet), de a befektett munka nem térül meg.
Lehetséges hogy találkozok forgatónyomatékos dolgokkal a jövőmben... még az is lehet hogy maghasadással és hideg-fúzióval is találkozok... de akkor most azt is tanuljam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest