- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Megint [link] ezzel a fordulatszám mérő kapcsolással bajlódom.
A jelfeldolgozó részt [link] ezzel a kapcsolással készítettem, az eredeti kapcsolásban mutatott helyett.
A probléma az, hogy múltkor előszőr nem jelzett semmit, majd kis idő mulva, szépen lassan meggyulladtak a LEDek és elkezdett jelezni a fordulatszámnak megfelelően, igaz, kicsit kevesebbet, mint kellene, de követte a változást.
Ma próbáltam volna váltóáramú jellel beállítani, de nem jelzett rá semmit.
Aztán az autóban próbáltam, akkor sem jelzett semmit, majd egy idő mulva lassan elkezdtek meggyulladni a LEDek, de csak vagy 4-ig emlkedett, aztán úgy is maradt és nem változott semmit, mindegy milyen jelet kapott.Az asztalon megint próbálgattam váltóárammal, de továbbra is semmi, illetve egy idő mulva ekkor is kezdtek megyulladni a LEDek, de tökmindegy, hogy mit csinálok az 555-ös trigger lábánál, nem változik semmi, csak akkor szűnik meg a jelzés, ha az 555-ös kimetén levő szűrő kondit fizikailag kisütöm.
Szóval valamiért folyamatosan szivárog egy kis áram a kondira, de az 555-ös igencsak nem csinál semmit, mert akkor az folyamatosan ki is kellene süsse.
Gondolom, hogy nem kap megfelelő trigger jelet, vagy folyamatosan triggerelt állapotban van, nem értem.A kapcsolás nem megszakítórol kapja a jelet, hanem a generátorból hoztam ki egy szálat az egyik váltóáramú tekercsről közvetlen.
Vajon mi a fene lehet a probléma ??
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Otthoni időjárás-állomás
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gaming notebook topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Bestbuy játékok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged