- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Lompos48 #10766 üzenetére
Az elvileg meglévő régi 4 db NiMh 1800mAh akksimból csak kettőt találtam meg egyenlőre.
Ráadásul az egyik más típusú, mint a másik...No de feltöltöttem, és 1,45V-ra ment fel a (terheletlen) fesz az egyik akksin.
Ebből 4 db sorbakötve 5,8V, ami lehet már sok lenne a lejátszónak.
Azt lehetne esetleg csinálni, hogy egy elektronika figyelné, hogy ha mondjuk 5,3V felett van a fesz, akkor a stabon keresztül menjen. Ha meg leesik 5,3V alá, akkor közvetlenül (vagyis az így nem megy, de mondjuk max. 100mA-es csökkenéssel) legyen rajta a 4 akksi.De a Li-Ion-os megoldás sokkal komolyabb lenne. Csak nem tudom mennyi idő lesz összerakni, hét közepén már használni akarok valamit.
Átnéztem a MAX1811-es USB-ről Li-Ion töltőt, nagyon tetszik.
Ami probléma lehet, hogy vagy 100mA-el tud tölteni, vagy 500mA-el.
Előbbi nagyon lassú, utóbbit meg nem tudom bírják-e ezek az akksik, amiket linkeltetek.
Bár 3000mA-nál már az is 6 órás töltési idő - és a gyakorlatban szerintem még 1-et lehet hogy rá lehet számolni, ha már nem teljesen új az akksi.Jancsi
A belső akksi töltése sem rossz ötlet.
"zacskósnak" rémlik, de megnézem. Meg utánanézek (ismét) neten, belinkelem holnap amit olvastam róla, hogy mit tudnak a gyári akksijáról, és mire akarták cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG
- ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- gigabyte 5080 aorus master videokártya
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest