- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
...érthető is, nagyon bevált ez a módszer... ...sorvadó levlisták.
...ékezet nélkül szenvedni 2006-ban. 1 napig várni, hogy megjelenjen a cikkem, ami nem is cikk, hanem hozzászólás, egy újságban, ami nem is újság. Gyűjtögetni, kezelgetni a vinyómon a szemetet... (holott gyűjtögetheti más is, például egy fórumszerveren...).
Előfordult nem egyszer, odavetődtem a Google keresővel és nem bírtam már nézni, hogy vannak ott kérdések, amikre én tudom a választ. Beküldöm hát a webes cucccal. A program visszaszól nekem, hogy köszönjük, a cikk meg fog jelenni az újság következő számában. ??? Kétségek közt vergődve várom a holnapot, amikor kiderül, ez azt jelenti, hogy másnap, majd a képernyőmön fog megjelenni az ''újság''.
Igényesen megírt soraimat össze-vissza törve, ám szépen aláírva a gépem hostnevével. Fix vagy nem fix IP-cím, kit érdekel, céltábla, idelőjetek...
Azután egy másik cikkemet hiába is írom meg, bár szabályosan értesítenek róla, de azért nem jelenik meg. Csak az első három sora, vagyis az idézett rész. Pedig közben már azt is kitapasztaltam, hogy a Notepad ablakának hányadik pixelénél kell egy enter leütésével megtörnöm a sort, ha azt akarom, hogy esztétikusan lássam viszont a cikkemet. Az újságban... Rájöttem, hogyan lehet visszahívni egy cikket, ha nem tetszik a kialakult formája mégsem. OK, módosítok rajta, talán a speciális karakter (backslash) tiltott, kihagyjuk belőle, formázunk rajta ezt azt, az enterek persze borulnak, szépen odébb pakolgatom, hátha...
De nem.
Közben persze szépen telnek a napok, reménykedve várom a holnapot, hátha a segítő hozzászólásommal végre bővíthetem valakinek a tudását. Ha már ennyit szenvedtem, csak elküldöm mégegyszer... csak nem jön össze.
Persze, 2006, XXI. század, és itt tartunk...OK, semmi gond, felejtős a hely...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest