Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mQWeXgsf
aktív tag
Pendrive vagy külsõ ssd, de sima merevlemezrõl is müködnie kell, még a 60 fps-es 4k-s Gemini Man sem probléma neki. Hálózatról nem próbáltam. Filmeknél a magyar felirat (hosszú magánhangzók) akkor tökéletes ha "nyugat-európai"-ra van állítva. Egyedül a pvr funkciót nem találom.
-
mQWeXgsf
aktív tag
-
mQWeXgsf
aktív tag
Az, de az most mindegy, FHD tartalom esetén is szembetűnő a különbség, sőt sima fhd tv adásnál is lemossa azt, pedig itt felkonvertálás is zajlik a háttérben. Szebbek a színek és a fekete /pedih az is VA panel/, jobb betekintési szög, nincs utánhúzás, gyorsabb menü/csatornaváltás, komolyabb smart funkciók. Előtte 7 évig másik Sony volt /ugyanaz a kategória/, inkább oda voltam elfogult. Ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el...
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz
Kingcold #432 üzenetére
Köszi, most már látom is, hogy elég jól konfigurálható. A tegnap vásárolt 130 ezres Sony 50wf665-t vissza kellet vinni annyira borzasztó volt a képminőség, mozgás megjelenítés stb., helyette lett a 90 ezres 50A7100F. A Hisense-t kb egy lapon nem lehet említeni azzal a Sony-val, annyival jobb minden téren.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Sziasztok! Visszaolvastam de nem teljesen világos. Pendrive-ról lejátszva az mkv-t, a külön srt feliratot megjeleníti a 7100f széria? Valamint van a feliratnak egy halvány szürkés téglalap kerete, hogy világos jelenetnél is olvasható legyen? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest