- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tothjani81 #782 üzenetére
Nekem is ilyen televízióm van, van DTS hang, annak ellenére, hogy azt írják, hogy nincs. Hang/hangszórók/hang kimenet/Csak SPDIF v. ARC, valamint Hangszórók/Digital Audio Out/Pass Through (ezt a magyar menüben sikerült HDMI jel átengedésre fordítani, ugye ez a valóságban optika is lehet). És így, ebben a formában beállítva simán van DTS hangod. Mielőtt megvettem a tv-t, azt hittem, hogy erről teljesen le kell mondanom, úgyhogy volt meglepetés, amikor kipróbáltam.
-
cellardoor12
csendes tag
válasz
tothjani81 #782 üzenetére
Nem értem teljesen a kérdést, de:
Megérkezett a DAC az aliról.
[link]
Valamiért 2.0-ban jött ki az optikán a hang, ezért át kellett állítanom a hangkimenetet "Csak SPDIF-re, majd ezután Auto-ra kell állítani a kimenetet. Érdekes módon Dolby, Dolby Plus, stb. módokban is van áthallás a sávok között, így nincs. Az alis kütyü egyébként rendben van, bekapcsoláskor 2.0 módban indul defaultként, ezért nem kapcsolgatom ki-be.Akinek analóg 5.1-e van, annak megoldás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest