Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
Parmezan77 #5816 üzenetére
Akkor nem lesz gond. Időben jelezd nekik és visszaveszik. Én lecsúsztam erről. Nem vagyok egy visszahordós típus
, ezért nem vittem vissza, de már megbántam. Egy TCL-t visszavittem nekik, mert hibás volt, de ennek semmi baja, csak nem vagyok kibékülve vele. Mondjuk ha megint vennék egy TCL-t, jönne megint a para, hogy jót kapok-e, nem foltos, nem cicereg, hdmi-k rendben működnek, nincs hang hibája, stb. Régen nem volt ilyen. Vettél egy tévét, ha nagyon kifogtad, csak akkor volt szar. Most meg sok problémát olvasni. (főleg ha tapasztalod is)
@Gabesz87: úgy néz ki, akkor ez nem egy iPhone támogatás...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- SPL Phonitor One d
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- B W PS PX8 jó áron eladó
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest