Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
El is vetettem ezt az ötletet.
Tegnapi nap megnéztem élőben egy Hisense 75A6BG TV-t.
Összehasonlítottam a VA paneles társaival, más márkákkal is.
Valószínű nincs hozzá szemem, de nekem nem volt sok különbség képminőségben, sőt kb 0.
Egyedül az OLED TV-kre mondtam azt hogy ez Igen. (Beégés meg a drágaság miatt nem kell) De tényleg gyönyörű a kép.
Sony TV után nekem az IPS panel jobban bejön mint a VA. Kicsit oldalról is nézem néha stb....
Színek nálam tökéletesek, anyaghasználat nálam okés.
Kapcsoló nem tűnik minőséginek, de hihetetlenül kézre áll, kényelmes használni. (Sonynál borzalmas volt).
Menü rendszer rohadt gyors, "Andorid" hiányát nem érzem. Max a chromecast tükrözést nem tudom használni, de ennek a gyári böngészője gyors, kapcsoló miatt gyorsan tudok netezni, és lejátsza a videókat.
Bevilágítást nem nagyon találtam, illetve olyat nem ami kicsit is zavaró, talán a jobb alsó sarkában van valami, de abban sem vagyok biztos.
260 280 ezer forintos áron bőven megérte szerintem.Ilyen áron 120 Hz VA Panelest nem találtam volna sehol 65"-ban sem szerintem, nem hogy 75".
2 negatívumot tudnék felsorolni, bár nekem pont nem gond.
1. Lábak nem valami stabilak, kicsit olyan érzée mint ha egy huzat simán le tudná dönteni a TV-t. Valószínű azért mert túl közel vannak egymáshoz a lábak. Nekem ez pozitívum, mert ráfért a régi asztalra.
2. A hangja szó szerint borzalmas. (Mint mindegyik másnak is) Bár ennek szerintem a leggyengébbek között van. Engem ez nem érint mivel 5.1-el használom Jack csatlakozón keresztül.Fél nap után én bátran ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Proxmox VE
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Magisk
- Witcher topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest