Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Winchester95

őstag

válasz HF77 #5195 üzenetére

El is vetettem ezt az ötletet.
    Tegnapi nap megnéztem élőben egy Hisense 75A6BG TV-t.
    Összehasonlítottam a VA paneles társaival, más márkákkal is.
    Valószínű nincs hozzá szemem, de nekem nem volt sok különbség képminőségben, sőt kb 0.
    Egyedül az OLED TV-kre mondtam azt hogy ez Igen. (Beégés meg a drágaság miatt nem kell) De tényleg gyönyörű a kép.
    Sony TV után nekem az IPS panel jobban bejön mint a VA. Kicsit oldalról is nézem néha stb....
    Színek nálam tökéletesek, anyaghasználat nálam okés.
    Kapcsoló nem tűnik minőséginek, de hihetetlenül kézre áll, kényelmes használni. (Sonynál borzalmas volt).
    Menü rendszer rohadt gyors, "Andorid" hiányát nem érzem. Max a chromecast tükrözést nem tudom használni, de ennek a gyári böngészője gyors, kapcsoló miatt gyorsan tudok netezni, és lejátsza a videókat.
    Bevilágítást nem nagyon találtam, illetve olyat nem ami kicsit is zavaró, talán a jobb alsó sarkában van valami, de abban sem vagyok biztos.
    260 280 ezer forintos áron bőven megérte szerintem.

Ilyen áron 120 Hz VA Panelest nem találtam volna sehol 65"-ban sem szerintem, nem hogy 75".

2 negatívumot tudnék felsorolni, bár nekem pont nem gond.
    1. Lábak nem valami stabilak, kicsit olyan érzée mint ha egy huzat simán le tudná dönteni a TV-t. Valószínű azért mert túl közel vannak egymáshoz a lábak. Nekem ez pozitívum, mert ráfért a régi asztalra.
    2. A hangja szó szerint borzalmas. (Mint mindegyik másnak is) Bár ennek szerintem a leggyengébbek között van. Engem ez nem érint mivel 5.1-el használom Jack csatlakozón keresztül.

Fél nap után én bátran ajánlom mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák