Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
válasz
SztiviVander #5161 üzenetére
Szia!
Laptoppal és telefonnal is próbáltam mind a négyet, Airdots Basic mindennel egyforma, és korrekt, erős hangzással bír, de csekély üzemidővel, a két Haylou hangosabb, de nem tiszta hangzású, a Redmi Buds pedig gépen és telefonon is hangosabb, mint a tévével párosítva, de elég erőtlen.
Annak idején az Airdots Basic egyik feléből kiesett a belső, gumiharang által lefedett védőháló, sokkal tisztábban szólt utána, így a másikból én magam szedtem ki, azóta rendben van. A Haylou GT3-nál ugyanez nem vált be, Moripodsnak ugye nincs ilyen, mert félig fülbe helyezhető forma, Redmi Budshoz nem nyúltam hozzá.
Utóbbinál tudok az applikációról, de kifejezetten tévéhez használom a füleseket, telefonon nem hallgatok zenét, laptopon szintén ritkán, de annál meg vezetékest használok, ha mégis.
Ami a vízzel tisztítást illeti, tartok tőle, hogy utána töltésnél zárlatos lenne, nem akarom leégetni a házat, annyit nem ér egyik füles sem. Nem vonom kétségbe, hogy működhet utána egy alapos törlés után, de ha víz kerül olyan helyre, ahonnan nem szárad ki rendesen, akkor gond van.
-
Hieronymus
veterán
válasz
"Meg jó hogy a TV nem fér be a mosógépbe mert biztos lenne aki azt is "kimosna" ..."
Befér az, csak ügyesen kell hajtogatni a tévét. -
dropi
senior tag
válasz
Ki mos 30 fokosnál melegebb vízben?
Amúgy miért menne tönkre egy füles a víztől, esőben szted nem használja senki?
Az eltömődés meg függ a kialakítástól is, nekem volt olyan fülesem, aminél ez nem volt jellemző, ennél meg igen.
Amúgy ha a nekem több ismerősöm is rendszeresen beteszi a mosógépbe, én is így takarítottam a vezetékeseket is annak idején, szal bevált módszer, különben nem ajánlottam volna.
Nyilván mindenki hülye, aki így takarítja, csak te vagy okos
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest