Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• szeva000

addikt

válasz lenrok #3558 üzenetére

nem lesz remegés egy normális külső lejátszóval. Én most taknyoltam össze egy CoreElecet egy s912-es procira próbára. Megy mint a jóég kadencia helyesen.
    Sajnos a gyári lejátszó halott ügy, Egyedül tényleg a netflix és youtube tökéletes, ellenben minden más esetben külső lejátszó kell. o_tom leírta miérteket jól :)De a kép minősége kárpótol, ebben bizta vagyok!

• o_tom

aktív tag

válasz lenrok #3558 üzenetére

Helló

55U8QF-ről van tapasztalatom:
    A TV műsorokat felskalazza, (igaz nekem Vodafone TV boxról megy) de messze elmarad a TV képességeitől. Nézhető, de nem élvezhető.

A gyors mozgásoknál valóban hajlamos szétesni, nem vészes, de észrevehető.

Betekintési szög korrekt. Szerintem oldalról úgysem nézi senki a TVt.

Mindenképp nézd meg élőben, vigyél magaddal teszt anyagokat is. Én, amikor az Auchanba néztem, célirányosan U7QF-et keresetem tesztelni és meg is riadtam, többet vártam tőle, amig csak a gyári demo anyag ment rajta. Miután a pendrive-ommal teszteltem megnyugodtam, jó kis készülék.

Viszont Plex az gyakorlatilag használhatatlan rajta. 10cm-re van a routertől és már egy FHD 8GB film is akadozik rajta, egy 30-60Gb-s HDR vagy Dolby Visionnak esélye sincs elindulni. Ugyenzt kipróbáltam UTP kábellel is, ugyanez a helyzet. Az előző LG TV-m perfeketül játszott mindent - viszont a képe a Hisense-hes képest szörnyű.

A saját belső lejátszója is válogat picit, kb 10-ből 2 film nem indul. Viszont amelyik elindul, annak gyönyörű a képe.

Amazon és YouTube 4K tartalmak fantasztikusak rajta. A Netflix hiába 4K előfizetés, nem az igazi szerintem.

Mindent összevetve érdemes mellé egy Xiaomi Mi Boxot S-t, mivel az formátumban mindenevő.

Új hozzászólás Aktív témák