Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Amennyiben nincsen szükséged feltétlenül a külső egységre, úgy a CI+ kártya a jó megoldás.
Én sok éve, amint lehetett, lecseréltettem a UPC-vel mindegyik tévénkben. Persze a UPC-nél ennek is külön havi díja van, ha az ember a HD csatornákat is kéri hozzá.
A DIGI vonatkozó üzletpolitikáját nem ismerem.
-
Piftuka
veterán
Mi a fenét művel a DIGI és a Telekom?
A tévé adásoknak nem kellene ilyen problémát okozniuk.
Az "Overscan" funkció a készüléket számítógépről üzemeltetve hasznos lehet, de televíziózásnál csak hátránya van. Levágja a képtartalom egy részét, és még el is lágyítja a képet; összességében rosszabb a képi élmény.
(Persze nem mintha a UPC jobb volna... én pl. 2 éve pixelekre rendszeresen széteső televízió adással küzdök az ő szolgáltatásukat használva...
)
-
NB2
aktív tag
-
DonJoee
tag
válasz
kellerman #881 üzenetére
Nekem régen az AXN-en volt ilyen "szaggatott vonal a kép felett" -bibi. Tudtam, hogy szolgáltató hiba (Digi), de lusta voltam beszólni nekik ezért. Aztán egyszer csak eltűnt. Gondolom, lecserélték a szolgálati, piros Junoszty tévét egy Videotonra és végre észrevették...
Overscan jó rá, bár akkor meg körben elvész némi képtartalom is. Valamit valamiért. -
csucsu54
tag
Ettől féltem a legjobban,hisz sok sportot.focit nézek,de kellemesen csalódtam,nagyon jó!Igaz,én műholdazok,HD,FHD adásokat nézek,kiváló minőségben!Ha megveszed állítsd be a togoba forumtárs által a 856-os hozzászólásában említett link alapján,nem fogsz csalódni,szuper az eredmény!
-
Gabis
őstag
válasz
tothjani81 #888 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ.
Igazából már letettem a voksom a 8QF mellett, csak erre még kíváncsi voltam.
-
tothjani81
senior tag
mondhatni a mai tv-k között kiemelkedő. Megfelelő tartalomnál ahol a tv nen konvertál jó beállítások melett szinte tökéletrs. sd adásnál meg nincs az a tv amin jó legyen. Eddigi legjobb tv ami nálam megfordult. ki merem jelenteni, hogy nem csak árkategóriájában hanem az ennél jóval drágább tv k se tudnak többet.
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
8QF tulajoktól kérdezném, hogy a mozgásmegjelenítéssel mennyire vagytok elégedettek? -
kellerman
tag
válasz
tothjani81 #882 üzenetére
Na, majd este kipróbálom, köszi.
-
MEGAL0D0N
csendes tag
válasz
kellerman #881 üzenetére
Szia
Igen van nekem is ilyen extra figyelni való
Van olyan csatorna ahol az egész felső sáv szaggatott fehér csík.Szóval nem csak Te vagy a kiválasztott
Telekomos vagyok és gondolom ezekért a fjuucsörökért fizetek nem keveset meg a reklámokért
Mondjuk nem nagyon tévézek de mindenért a szolgáltatót hibáztatom. -
KD6-3.7
őstag
válasz
maxymillion #879 üzenetére
Tud ilyet sajnos a technológia... Nekem zsír új telefont kellett visszaállítani kb. Az első órában, mert minden baja volt. Aztán azóta is jó.
-
tibike8
őstag
Tegnap egész nap hívogatták a Mediát mire felvették. Szereljék le a falról, diktálják be a gyári számot, csomagolják vissza a gyári dobozba (még mindig ezen rugóznak) és majd egyszer valaki elviszi valahova, valameddig és majd egyszer jövőre lesz valami...
Amúgy IPTV van rajta HDMI-n, nem DVB-C. -
DonJoee
tag
Erre most nem tudok mit mondani. A 8-ason szerintem biztos. De ez is attól függ, milyen régióba adják el a tévét. Ugyanahhoz a tévéhez létezik fekete egyszerű meg ezüst (talán fém?) mikrofonos távirányító, ami ezek szerint nem infrás, hanem bluetoothos.
De mintha valaki már írt volna itt a bluetoothos távirányítóval kapcsolatban (olyasmire keress rá, hogy "villog a kék led" vagy hasonló). -
Spike009
csendes tag
Sziasztok!
Telekom Tv Go app létezik A7100F-re?
Vagy ötlet a telepítésre? -
Zeban58
tag
[kép]
Ilyen nekem a mai frissítésig nem volt. Alexa eddig csak olyan tekintetben volt, hogy az egyéb alexás eszközökről tudtam hangparancsokkal vezérelni a tévét, mostantól viszont ezek szerint már a tévé távirányítója is aktívan alexás. Csak a mikrofon gombot nem találom rajta... -
Veron
addikt
ezzel már találkoztatok?
a power LED pirosan világít, ha ki van kapcsolva a TV (U7QF), de legutóbb villogni kezdett. bekapcsolva, láttam a kábel TV képét, de a HDMI-t nem. hiába váltottam át rá, a képet nem jelenítette meg.
áramtalanítás után a power LED sem villog és a képet is látom. -
tibike8
őstag
Sziasztok, a sógoromék 65A7500F tv-je képe elment este tv nézés közben. Csak hang van. Nem lehet a frissítéssel összhangban? Sajnos én nem a közelükben vagyok és nem tudok ránézni. Áramtalanítás után sem villan föl semmi a kijelzőn. Lehet ezt pendrájvról frissíteni valahogy így? Nincs még 4 hónapos a tv.
-
MEGAL0D0N
csendes tag
Sziasztok
A 65A7500f re érkezett frissítés
K1112 a vége.
Üdv
Mega -
Karcsi74
friss újonc
S.O.S. Nem tudok dönteni ☹️ csak egyszerű tv használata nem játék nem youtube ,netflix stb ...(ritkán laptopon rá kapcsolódva vezetékelfilmnézés) Samsung UE58TU7102 vs. Philips 58PUS7555? (Személyesen nem tudom sajnos megnézni hogy úgy hozzám meg döntést ☹️) köszönöm előre is a hozzáértő véleményeket .
-
csucsu54
tag
Hát,eddig is nagyon elégedett voltam az U8QF készülékkel,sikerült elég jól beállítanom,de megcsináltam a videó alapján,valami csoda lett!Volt néhány beállítás amihez én nem mertem hozzányúlni anno,de azokat a videó alapján módosítottam és csodás lett,aki ilyen készülékkel rendelkezik,bátran állítsa be ez alapján!Köszönöm a tippet!
-
tothjani81
senior tag
Valaki használ a tvn Deezert? Beírom az adatokat és azt írja hogy érvénytelen adatok. Vagy 10x megpróbáltam lecsekkoltam helyesen írtam be és mégse jó.
-
pluhm
aktív tag
Úgy néz ki megoldódott. Formáztam a HDD-t, exFat-ra, azt fel sem ismerte. Utánna NTFS-re visszaformáztam, felismerte, de rögzíteni továbbra sem engedett rá. Ekkor gondoltam, kikapcsoltam a TV-t, de nem csak simán, hanem áramtalanítottam is. Miután visszakapcsoltam, újra működött a rögzítés a HDD-n.
-
pluhm
aktív tag
Üdv!
Nem tudom, találkozott-e valaki hasonló problémával, de nem tudom mi tévő legyek. A TV-re (55U7B) rá van csatlakoztatva egy külső merevlemez, rajta filmekkel, sorozatokkal. Tökéletesen lejátszik róla a TV mindent, a 2160 HDR tartalmakat is szépen, akadásmentesen. A tegnapi napon rögzíteni akartam TV műsort, de nem engedte a TV, azt írta ki: "nem található külső tároló eszköz". Visszaléptem a benetekehez és láttam, ugyan úgy ott van az "új kötet" elnevezésű HDD-m, működik is, rendben le tudok játszani róla mindent, de a felvételt továbbra sem engedi. A másik USB-be beledugtam egy pendrive-ot, azt is látja, mindent kezel, ami rajta van, de a felvétel továbbra sem indul el, "nem található külső táróló eszköz" felirat jelenik meg továbbra is.
Néhány nappal ezelőtt még jól működött a HDD-vel a felvétel, de tegnap óta ezt írja ki...
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok!
Bluetooth billentyűzet tapasztalat: Vettem egy Bluetooth egér-billenyűzet párost ( Rapoo 8200M). Összepárosítottam a televízióval. Végre nem kell a távirányítóval pepecselni keresésénél. A Youtube-nál csak a billentyűzet használható, egér nem. Viszont ennél és a beépített böngészőnél is az ékezetes karaktereket nem jeleníti meg, hiába van magyar nyelvre állítva. Gondoltam szólok, ne legyen meglepetés másnak. -
togaba
tag
Hátha érdekel valakit:
https://www.youtube.com/watch?v=PmvNxGC55wA
U7QF és U8QF képbeállítása -
Gabis
őstag
válasz
tothjani81 #853 üzenetére
Ahogy olvasom a Samsung fórumot ott is megy az állítgatás ezerrel, szóval ezzel lehet játszani, de én is egy 55U8QF felé húzok. Hangzásban mennyire élvezhető a 8QF?
-
tothjani81
senior tag
Én pont ma láttam egy Samu 65 Q 65 ös modellt. Berakattam azt a teszt demót amit szoktam lesni. Nem győz{tt meg. Tipikus Samsungos túlszaturáltság és valótlan szinek na persze kristálytiszta megjelenítéssel. Képmegjelenítés elmarad a Hisense u8qf től. Nagyon örülök hogy eladtam a tcl 715 c t és hogy nem csábultam a samu felé és a u8qf et vettem
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Van ötlete valakinek, hogy miért nem jeleníti meg jól a TV (43A7100F) a hosszú ékezetes betűket a csatornák információinál? (Ã@© és hasonló betűk vannak helyettük)Köszi,
Algotis
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Gitáros topic
- Windows 11
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BMW topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest