Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ne aggódj, meg tudom különböztetni.
sőt, ne aggódj, az én álláspontom a hivatalos bírói állásponttal egyezik, tehát ha valakiben felmerülhet, hogy nem jól értelmezi a törvényt, az nem én vagyok.az meg a klasszikus fals érvelés, majd valaki megmondja, melyik, hogy a másik vétlenségétől vagy vétségétől teszed függővé a bűncselekményt. annak a megítélése, hogy megzsarolta az nni-t, nem kell, hogy függjön attól, hogy egyébként az nni-ben volt-e mulasztás.
-
oké, legyen igazatok.
ha "a másodrendű vádlott esetében nem bizonyítható, hogy szándékában állt a részére továbbított adatok nyilvánosságra hozatala, ezért őt az ellene bűnsegédként elkövetett terrorcselekmény bűntette miatt emelt vád alól felmentették." a terrorizmus ügyében az első és a másodrendű vádlott büntetése egymáshoz képest nem arányos. -
-
válasz
Gargouille
üzenetére
tehát mondjuk az, hogy a fenyegetésbe akár az is beletartozhat, hogy egy rakás fedett személy személyazonossága publikus lesz, az nem probléma?
"Mármint szerinted egy hatóság megfenyegetése ténylegesen ugyanolyan bekövetkezett kárt okoz mint megölni egy embert?": egyértelműen nem. a hatóság megfenyegetése nagyságrendekkel súlyosabb.
-
azt kellene megértened, hogy a gyilkos egy polgári történet, egyik polgár megöli a másikat, minősített tényezők fennállásával.
viszont a nemzeti nyomozóiroda az államhatalmi gépezet része, azt megtámadni, pláne megzsarolni az nagyon sok nagyságrenddel súlyosabb bűncselekmény, mint egy gyilkosság.
elfogadom, hogy nem mindenki érzékeli ezeket a finom árnyalatokat.
lehet felesleges a vita abban a kérdésben, hogy mennyit érdemel, mert ez mindenkinek a szubjektív magánvéleménye. de a cselekmény minősítése egy objektív kérdés, abban egyéni érzelmeknek nincs helye. a gyilkos azért nem kap ennyit, mert az ő cselekedete sokkal súlytalanabb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA® driverek topikja
- Energiaital topic
- Path of Exile (ARPG)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest