Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hooper

őstag

válasz Hooper #6378 üzenetére

Sziasztok!

A fent említett probléma továbbra is aktuális.. sajnos azóta elvétve volt alkalmam teszteni/mozizni.
    A leírásból annyi lemaradt hogy az AV HDMI out benq 1300as projektorra van kötve.. de nem hiszem hogy ez a hang kimaradáshoz köthető lenne...

SunMount3r amit írtál kipróbáltam köszönöm (HDMI-t RAW-ra, SPDIF-et Close-ra állítod (ha eddig nem így lett volna) a HBR-t pedig 5.1-re. Esetleg még a HBR-t 7.1-re állítva)

új fejleményekre lettem figyelmes, de csak pár film ment le azóta szóval nem köbe vésett amit tapasztatam, tapasztalni véltem:

A távirányítón a számoknál a 0 mellett van egy gomb "TV OUT" néven.
    Lejátszás közben megnyomva a követkeők között tudok váltani: NTSC, PAL 720p 50Hz, 720p 60Hz, 1080p 50 és 60Hz valamint 1080i 50, 60HZ.
    Eddig csak ezek voltak, 1080p 50 és 60 között volt hogy kellett váltsak mert bizonyos filmeknél főleg a vilgos területeken "villogás" volt látható.

Miután átállítottam azt amit SunMount3r írt a következőt írja mikor megnyomom:
    720p 50Hz Frame packing (1080as tartalom esetén is ezt írja)
    eddig ez nem volt opció és ha elválltok róla nem is tudom ujra előhozni csak ha ujra indítom a filmet.
    Ha 1080p 50/60ra váltok a hang elkezd szakadozni ujra.
    A fenti módban is van néha hang kimaradás, de szinte észrevehetetlen.. mondjuk ugy tűnt ha megállítom, vagy bele tekerek a filmbe jobban akad.

Mintha "dekódolgatással" lenne baja.. bár projektoron nehezen látni de mintha a 1080as képet 720ra butítaná ebben a módban.

tanácstalan vagyok :F

Új hozzászólás Aktív témák